Blanda:
3 dl ekologiskt majsmjöl (ekologiskt så det inte är GMO)
2 tsk bakpulver
0.5 tsk salt
Häll i:
1,5 dl kokosmjölk
1,5 dl vatten
Blanda ut alla klumpar.
Rör i:
2 ägg
0.5 dl smält kokosolja (utan smak)
Grädda i våffeljärn som är smort med kokosolja.
Obs! Använd inte samma våffeljärn som det gräddas glutenvåfflor i! Risk för kontaminering finns.
Hej!
SvaraRaderaVi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.
Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.
För att gå med behöver du bara följa länken här: hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen
Med vänlig hälsning,
Emilie
Hittarecept.se
Tack för ert meddelande! Jag såg det tyvärr sent, men självklart vill jag vara med. Tack! :)
Radera